Erou în Comunitate

Alătură-te echipei de voluntari

Există multe moduri de a te implica. Oricare ar fi domeniul tău de expertiză te poți implica activ. Fie că este vorba de ore, zile, săptămâni sau luni, timpul pe care îl dăruiești devine extrem de valoros.

Formular înscriere

Avem nevoie de tine! Alătură-te echipei. Vei întâlni oameni prietenoși pregătiți să facă schimbări reale pentru Comunitatea Oncologică!

Remote

Voluntariat de acasă

Te poți implica de oriunde iar implicarea ta să aibă un impact cu adevărat semnificativ. Avem o mulțime de oportunități prin care voluntarii pot activa de la distanță.

Online

Alătură-te Comunității online

Alătură-te Comunității noastre online. Pacienții oncologici, membri ai familiilor acestora și supraviețuitorii sunt în permanență conectați și împărtășesc informații sau oferă suport prin intermediul forumurile noastre de discuții.

Impact

Ne dezvoltăm permanent

Comunitatea Oncologică înseamnă o rețea de sprijin. Ne dezvoltăm permanent și suntem convinși că împreună vom reuși să reducem incidența cancerului în România. În prezent sunt peste 900 de membri în Comunitatea Online iar numărul beneficiarilor noștri depășește 5000.

Suport logistic

Implică-te activ

Centrele medicale de tratament în cancerul nu sunt întotdeauna în localitatea de domiciliu a pacienților. De foarte multe ori aceștia sunt nevoiți să străbată distanțe de sute de kilometri sau să fie necesară relocarea pe perioada tratamentului. Poți găzdui la tine acasă un pacient pe perioada tratamentului sau deții o locuință pe care o poți pune la dispoziția unui pacient?</br> Chiar și atunci când centrul de tratament se află în localitatea de domiciliu, pentru că pacienții nu pot conduce ca urmare a disconfortului cauzat de procedurile de tratament, drumul către clinica de tratament devine o problemă. Poți transporta un pacient la/de la tratament?

Strângere de fonduri

Erou în Comunitatea Oncologică

Membrii noștri participă la numeroase evenimente comunitare, competiții sportive cu scop caritabil, evenimente culturale sau campanii publice de informare și strângere de fonduri în care o componentă esențială o constituie voluntarii și susținătorii noștri care ne sunt alături de fiecare dată. Dacă alergi, înoți, cânți, pictezi sau ești interesat să transformi abilitățile în modalități de strângere de fonduri pentru pacienții oncologici de toate vârstele aplică sau contactează-ne. Împreună influențăm destine!