Implică-te

Donează pentru a face totul posibil. Acum e nevoie mai mult ca oricând de ajutorul tău!

Ajutorul tău face ca imposibilul să devină posibil. Putem continua să îmbunătățim viețile celor care trec prin această boală. Îți mulțumim pentru implicarea ta.

Poți susține Comunitatea Oncologică în următoarele moduri

Fie că alegi să te implici activ sau alegi să redirecționezi o parte din impozitul datorat către stat, ajutorul tău este de neprețuit. Activitatea noastră este finanțată 100% din donații și sponsorizări și avem nevoie în continuare de implicarea tuturor.

Transfer bancar

Fundația Comunitatea Oncologică
CIF: 9394367
Cont Lei: RO36 UGBI 0000 2720 2716 8RON
Cont Euro: RO29 UGBI 0000 2720 2716 9EUR
Garanti BBVA – Sucursala Militari

Redirecționează

Puteți susține acțiunile și programele noastre direcţionând 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Comunitatea Oncologică. Puteți completa formularul online foarte simplu, rapid și securizat.

Sponsorizare

Legislația în vigoare permite societăţilor comerciale să ofere sponsorizări ONG-urilor, fără nici o cheltuială suplimentară și foarte rapid. După completare puteți descărca contractul gata semnat.

Donație PayPal

Poți dona orice sumă foarte simplu, rapid și în condiții de siguranță prin intermediul contului tău de PayPal.

Donație SMS

În scurt timp vom pune la dispoziția susținătorilor cauzelor Fundației Comunitatea Oncologică și un număr de telefon prin care se vor putea face donații prin SMS.

Voluntariat

Alătură-te echipei noastre de voluntari. Oricare ar fi domeniul tău de activitate sau aria de expertiză credem că împreună putem influența destine.