Programe

Comunitate Online

Construim în permanență o comunitate de sprijin formată din oameni, care să răspundă nevoilor specifice ale pacienților dar și ale familiilor sau copiilor acestora.

Energie

Valoarea Comunității Online

În cadrul Comunității Online, pe Forum, vei descoperi că toți membrii înțeleg cum este să ai cancer. Am creat împreună cu supraviețuitorii acestei boli crunte un forum online. Aproape toți au trecut prin asta. În acest mediu securizat este suficient să folosești un alias, iar postările tale nu pot fi vizualizate decât de către ceilalți membri.

Resurse utile

Împărtășește experiențe, găsește răspunsuri la întrebările tale în timp real sau discută cu alți membri despre stările emoționale cu care te confrunți. Descoperă grupuri de interese despre diferite tipuri de cancer, alătură-te conversațiilor pacienților despre experiența cancerului sau adresează întrebări specialiștilor noștri.

Înțelegere și acceptare

Confidențialitate

Tu decizi cât poți oferi din experiența ta, care este limita până la care poți împărtăși. Îți poți păstra anonimatul, nu este necesar să divulgi nici o informație personală. Poți folosi un alias pentru a posta, sau pentru a adresa întrebări.

Compasiune și empatie

Sprijin

Nici o persoană diagnosticată cu cancer nu ar trebui să parcurgă acest drum al suferinței și incertitudinii singur. Poți găsi răspunsurile la întrebările tale, poți găsi sprijinul de care ai nevoie aici, în Comunitate.

Însoțire permanentă

Am creat forumul de discuții, întrebări și răspunsuri utile, am creat Comunitatea Online. Ne dorim ca această Comunitate de sprijin să graviteze în jurul fiecărui pacient și prin intermediul acesteia, oricare ar fi dificultatea o vom depăși împreună.

Follow

Suntem prezenți pe Facebook

Rămâi conectat și cu pagina noastră de Facebook. Te invităm să fii alături de noi în toate demersurile noastre, să participi alături de noi la evenimentele anunțate și să distribui către un număr cât mai mare de persoane informațiile noastre.